miercuri, 10 martie 2010

Cervugid - ovule


Indicatii
Cervugid este indicat in procesele inflamatorii cervico-vaginale (vaginite, cervicite), in congestiile inflamatorii pelvine (pelviperitonite, anexite, metrite, celulite pelvine, procese inflamatorii care insotesc formatiunile tumorale benigne sau maligne). O eficienta deosebita s-a observat si in tratarea ulceratiilor vaginale de natura inflamatorie, care in peste 90% din cazuri se epitelizeaza dupa numai 2-3 cure. Ovulele Cervugid sunt indicate in pregatirea preoperatorie a diferitelor afectiuni genitale, situatie in care asigura o evolutie favorabila, fara complicatii infectioase. De asemenea, deosebit de utile s-au dovedit si pentru femeile la menopauza, care prezinta tulburari locale (arsuri, disconfort, incontinenta urinara de efort etc.).

Formula Cervugid-ului este deosebit de eficienta, avand concentratii foarte mari de substante active, care sunt eliberate imediat dupa aplicare si acopera toate cauzele care pot determina infectii cervico-vaginale si inflamatii genitale interne: germeni microbieni, micoze, protozoare, precum si un grup de agenti inframicrobieni - chlamidia, micoplasme si ricketsi.
In cazul Cervugidului, succesul tratamentului consta in faptul ca nu mai apar recidive. In plus, se realizeaza si o crestere a puterii de aparare locale, impiedicandu-se astfel infectia cu virusul papilomei umane, demonstrat si recunoscut ca agent etiologic al cancerului de col uterin. Un procent foarte mare de femei tinere de pana in 20-25 de ani au acest virus, care se transmite prin contact sexual. Virusul traieste in celulele mucoasei colului uterin si determina modificari morfologice precanceroase. Femeile la care s-au depistat aceste modificari si care au facut un tratament cu Cervugid la analize nu au mai prezentat modificari precanceroase. A fost o surpriza si pentru noi.

Compozitie si mod de prezentare
Fiecare ovul contine: cloramfenicol 200mg, metronidazol 500mg, nistatin 150mg, hidrocotizon acetat 15mg, lipex 403 2135mg.

Cutie cu 12 ovule ginecologice in blistere PVC.

Contraindicatii
Cervugid este contraindicat in sarcina si alaptare, insuficienta renala si hepatica grava.

Administrare
1 ovul pe zi seara inainte de culcare intravaginal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu